Actieteam - Huizen van de buurt


Wijk&co is actief op Buurtcentrum de Jager, Buurthuis de Boog, Buurcentrum de Leeuw en Buurthuis de Dreef. Wij streven naar een goed werkende sociale infrastructuur in de accommodaties die zelf- en samenredzaamheid van wijkbewoners stimuleert. Samenbeheer van accommodaties in de vorm van de Driehoek (Stadsbedrijven, Wijk&co en betrokken bewoners) is voor ons daarbij een krachtig hulpmiddel. De initiatieven, ambities en mogelijkheden van wijkbewoners zijn voor ons leidend. Waarin de uitgangpunten: Gastvrijheid, inclusiviteit, gezamenlijkheid, aanvullendheid, diversiteit, deskundigheid, herkenbaarheid, flexibiliteit, buurtgerichtheid, plezier en aantrekkelijkheid centraal staan.

We beperken ons niet alleen tot de bovengenoemde buurtcentra, maar daar waar zich andere mogelijkheden in de wijk aandienen en er ondersteuning van sociaal makelaars gewenst is denken we graag mee.

582
Logs
529
Openbare logs
0
Afgeronde deelactiviteiten

Wies Kool Openbare log Apr 19, 2018 12:55
Even druk met de laatste loodjes voor de voorkeursplanning van de Leeuw.

Tjitske van der Woude Openbare log Apr 18, 2018 13:22
Met @WijkEnCoEmine bij start bijeenkomst #RodeKersen Systeem met als doel verbeteringen in #BC_DeBoog #BC_deJager en #BC_deDreef

Bep van Rees Openbare log Apr 18, 2018 11:28
Zo Cool collega @Justin deelt ijs uit aan bewoners en gebruikers #BC_DeLeeuw .

Wies Kool Openbare log Apr 17, 2018 16:40
17 april even na zessen op het zonovergoten terras van de Leeuw...benieuwd wat de pot schaft!

Wies Kool Openbare log Apr 11, 2018 22:05
Oók in de Leeuw! De kick off van YGC: Young Game Changers Utrecht met een Open Mic. Deze boys willen een hiphop platform creëren voor Utrechtse jongeren. YGC Jou Griftpark Buurtcentrum De Leeuw MBO Utrecht
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=NBx-tVNDC38

Bep van Rees Openbare log Apr 11, 2018 12:58
Mooi compliment van iemand die gewoon even binnenloopt en daarna naar je toekomt en zegt hier voel ik dat ik welkom ben #samendoen #verbinden

Wies Kool Openbare log Apr 9, 2018 20:38
Uitnodiging van de Driehoek aan alle gebruikers van de Leeuw

Bep van Rees Openbare log Mar 29, 2018 8:29
Trots op hun zelfgemaakte tijdschrift over de gemeentelijke #verkiezingen in Utrecht !
Het meest opvallende uit de interviews vinden de Fontys #studenten Journalistiek de grote diversiteit van Utrechtse bewoners,hun verhalen en stemgedrag.

Bep van Rees Openbare log Mar 29, 2018 8:11
Vanaf maandag 8 April een Zing, #dans en #acteer workshop voor basisschoolleerlingen in #BC_DeLeeuw die musical en theater willen ontdekken!

Wies Kool Openbare log Mar 29, 2018 5:51
In de Leeuw vanaf maandag 9 april! Een zing, dans en acteer workshop van 8 lessen voor basisschoolleerlingen die musical en theater willen ontdekken!