Makelaar - Marzouka Boulaghbage


In mijn werk ben ik te typeren als een doener met twee spreekwoorden die passen bij mijn filosofie:
- Het ijzer smeden als het heet is
- Kijken vanuit het oog van een bij (die wordt aangetrokken door bloemen) i.p.v. vanuit het oog van een vlieg (die zich richt op afval). Met andere woorden: Zoek altijd naar het positieve in de mens.

Mijn kracht ligt in het trainen, motiveren en coachen van groepen (jong) volwassen vrouwen.
Sociaal makelaar
06-52508191
marzouka.boulaghbage@wijkenco.nl
Twitter
LinkedIn
5
Logs
0
Blogs

Marzouka Boulaghbage Openbare log Aug 16, 2016 14:30
Vandaag hebben we de afsluiting van het Zomerprogramma 2016 gevierd met veel lekkers, gezelligheid en een informatieve quiz. De groep gaat graag door met thema's over opvoeding.

Marzouka Boulaghbage Openbare log Aug 9, 2016 14:41
Vandaag een interessante voorlichting gekregen over Mediaopvoeding door MiraMedia tijdens het Zomerprogramma in speeltuin de Gagelstede. De kinderen hebben lekker buiten gespeeld en geschilderd, terwijl de moeders aandachtig luisterden.

Marzouka Boulaghbage Openbare log Jul 20, 2016 11:52
In middels de derde bijeenkomst van het zomerprogramma met succes afgerond over puberbrein voor gelicht door wijkagent moniqeu met 13 moeder.

Marzouka Boulaghbage Openbare log Jun 20, 2016 11:42
Marjolijn vraagt aan ouders hoe zij het beste een folder ontvangen over opvoedingsvragen. Wat gebruiken zij veel? Bv. YouTube om situaties te bekijken. #handvaten voor #moeders

Marzouka Boulaghbage Vier het succes Openbare log Jun 1, 2016 9:37
Evaluatie van 5 maanden training ondersteuning bij opvoeden. Deze opdracht was het huiswerk. Ik was verrast over wat de dames hebben geleerd en toegepast binnen de opvoeding.