Blog


Jelle de Boer

22-03-2018 11.17'

Storytelling uit het hart van Utrecht Overvecht

Overvecht’s Goud. Storytelling uit het hart van Utrecht Overvecht. Het hele, oprechte en inspirerende verhaal verpakt in een podcast. Nu een keer niet lezen, maar achterover leunen en lekker luisteren. Mogelijk gemaakt vanuit de Versnelling Overvecht. Uitgevoerd door sociaal makelaars Jelle en Ronald van Wijk&co. Het bestaande versterken. En dat is slim. Helemaal als je hoort wat het bestaande, o.a. de bewoners, allemaal stuk voor stuk te bieden hebben. Overvecht’s Goud biedt het platform  voor deze bewoners en het verhaal. Het verhaal, toegankelijk gemaakt voor lezers en niet-lezers. Het verhaal om te inspireren en te verbinden.

Trots ben ik op het feit dat dit niet onopgemerkt is gebleven. Zo heeft DUIC (De Utrechtse Internet Courant, www.duic.nl) een mooi artikel geplaatst over Overvecht’s Goud. Fijn om positief nieuws over Overvecht in het nieuws te hebben. Overvecht verdient het.

Daarbij hoort natuurlijk ook een aantrekkelijke website waar de podcastuitzendingen gemakkelijk te vinden zijn. En die is er! Vernieuwd in een strak jasje. Neem en kijkje op www.overvechtsgoud.nl

#sociaalwerk #storytelling #overvecht